19
sep

 –

23
sep
Uppsala

Konferens om vilt

Älg i skog

Kom och diskutera de hetaste frågorna inom forskning och förvaltning av vilt. Vi vill föra samman viltekologi och veterinärmedicin för att öka kunskapen om viltsjukdomar. Ett annat tema är tvärvetenskapligt samarbete mellan samhällsvetare och naturvetare som kan minska konflikterna om vilt. Intressanta föredrag och spännande workshops som spänner över detta breda område.

Vi välkomnar forskare , beslutsfattare, tjänstemän och organisationer och alla andra som är intresserade av vilt till the Nordic Congress of Wildlife Research 2022 “Bringing wildlife ecology, health and management together

Arrangeras av the Nordic Board for Wildlife Research och the Nordic Section of Wildlife Disease Association i samarbete med SLU, SVA, Jägarförbundet och Naturvårdsverket. 

Fakta

Tid: 2022-09-19 - 2022-09-23
Ort: Uppsala

Kontaktinformation

Henrik Andren, professor viltekologi
Institutionen för ekologi, SLU
henrik.andren@slu.se   0581-697302, 070-2184406