1 feb

Silvicum, Alnarp

Seminarie: examination and support to student with disabilities

seminarier, workshops |

Seminarium organiserat av Karin Hjelm, Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskap. "Examination and support to student with disabilities". Välkomna till Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskaps föreläsningsserie. Föredraget hålls på engelska.

Seminarium organiserat av Karin Hjelm, Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskap 1 februari kl. 14.00. "Examination and support to student with disabilities". Tentamensservice och Study support är inbjudna för att informera och besvara frågor. Särskilt kursledare och lärare uppmanas att deltaga vid detta seminarium.  

För mer information:

Purabi Bose – Purabi.bose@slu.se

Mikolaj Lula -mikolaj.lula@slu.se

Fakta

Tid: 2023-02-01 14:00 - 15:00
Ort: Alnarp
Lokal: Silvicum
Arrangör: Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskap