8 mar

Digitalt

Välkommen på digitalt Öppet hus 1 mars och 8 mars

evenemang |
Studenter i ett klassrum.

Den 1 mars respektive den 8 mars anordnas digitalt Öppet hus för att presentera SLU och programmen på grundnivå. Öppet hus riktar sig främst till gymnasieelever och andra som är intresserade av att börja plugga på SLU.

Under dagen kommer du bland annat att bjudas på en livesändning där vi presenterar SLU närmare och vad vi kan erbjuda dig. Under livesändningen kommer du även att få lyssna till studenter som berättar om sina program och hur studentlivet kan se ut. Våra studie- och karriärvägledare kommer också att hålla i ett informationspass om våra grundprogram och hur man ansöker till SLU. Utöver livepassen kommer det även finnas möjlighet att ställa frågor till våra studenter och studie- och karriärvägledare via en livechatt. Dessutom kommer vi att bjuda på spännande filmer om hur det är att forska på snöleoparder i Mongoliet, hur vi ska äta för att rädda vår planet och om konsten att framställa artificiell spindeltråd.

  • Livesändningen pågår kl. 13:00-14:00 ca
  • Livechatten är öppen kl. 14:00-16:00

Det går också bra att besöka vårt digitala Öppet hus en annan dag. Observera dock att livemomenten endast pågår den 1 mars och den 8 mars.

SLU:s studie- och karriärvägledare kommer även att hålla i ett digitalt informationspass för studievägledare/lärare på gymnasieskolor, komvux, folkhögskolor med flera under Öppet hus. Passet pågår kl. 14:15-15:00 ca.

Ingen anmälan krävs för Öppet hus.

Allt material inklusive livemomenten finner du på www.slu.se/oppethus

Observera att det inte kommer att vara något Öppet hus på plats på campus dessa datum. Allt kommer att vara digitalt.

Fakta

Tid: 2023-03-08 13:00 - 16:00
Ort: Digitalt

Relaterade sidor: