Vita hönor inomhus. Foto.
28 mar

Digitalt, Zoom

WPSA Webbinarium: två föredrag med fokus på värphöns

seminarier, workshops |
WPSA logotyp. Bild.

WPSA Sverige har glädjen att bjuda in till webbinarium där de viktigaste resultaten i två slutförda doktorandprojekt sammanfattas. Projekten har genomförts vid institutionen för husdjurens miljö och hälsa vid SLU.

Ta chansen att lyssna på två föredrag med fokus på värphöns! Lena Skånberg sammanfattar hur man via förändringar i uppväxtmiljön kan förbättra värphönors motståndskraft och förmåga att utnyttja möjligheter i sin omgivning senare i livet. Lina Göransson kommer att berätta om en studie genomförd på ekologiska värphönsgårdar i Sverige. Syftet med studien var att undersöka djurvälfärden på dessa gårdar med avseende på inhysning, utevistelse, djurhälsa och beteende.

Du anmäler dig på www.slu.se/wpsa-sverige-anmalan-webbinarium

Med vänlig hälsning styrelsen för WPSA Sverige

 

 

Fakta

Tid: 2023-03-28 12:00 - 13:00
Ort: Zoom
Lokal: Digitalt
Arrangör: WPSA Sverige
Mer information:

Vid frågor kan du höra av dig till Helena.Wall@slu.se

 Kontaktinformation