8 maj

Online

Lunchseminarium SLU Nätverk växtskydd med Simon Stael

seminarier, workshops |

Simon Stael, institutionen för molekylära vetenskaper, ger ett lunchseminarium med titeln "Damage-activated proteolysis during plant wound response and its potential application to improve pesticide selectivity". Seminariet hålls på engelska och är en del av SLU Nätverk växtskydds seminarieserie.

Fakta

Tid: 2023-05-08 12:00
Ort: Online
Arrangör: SLU Nätverk växtskydd
Mer information:

Seminariet är en del av SLU Nätverk växtskydds lunchseminarie serie som ges på måndagar kl 12.00.

Seminariet består av 30 min presentation av en inbjuden talare, följt av 15 min för frågor.
Mötena äger rum på Zoom. Länken kommer att skickas ut till Nätverk växtskydds e-postlista. Om du inte är medlem men vill vara med, kontakta cajsa.lithell@slu.se så ger hon dig med Zoom-länken!
Inbjudna talare kommer att vara både växtskyddsforskare från SLU (från våra olika fakulteter) och externa (internationella) talare. Olika ämnen om växtskydd i jordbruk, skog och naturliga ekosystem kommer att presenteras. Några av föredragen kommer också att presentera infrastruktur vid SLU som växtskyddsforskare använder.