24 apr

Aula, Uppsala

Flora- och faunavård 2024: Skogen – en källa till stolthet

konferenser |

Konferensen Flora- och faunavård i Uppsala är årets träffpunkt för naturvårdare.

Årets Flora- och faunavårdskonferens handlar om skogen - en källa till stolthet och en källa till konflikt. Polariseringen är tydlig men är den dålig? Konflikter driver idéer och just nu bubblar under ytan ett starkt engagemang för förändring. Är vi bara beredd att lyssna på den andra sidan, försöka förstå och hitta nya lösningar, då kan konflikt leda till utveckling. Med nya kunskaper, idéer och metoder om skogens brukande bjuder vi in till en dag som handlar om skogen men kanske ännu mer handlar om att lyssna. Välkommen på årets Flora- och faunavårdskonferens!

Fakta

Tid: 2024-04-24 09:00 - 16:30
Ort: Uppsala
Lokal: Aula
Arrangör: SLU Artdatabanken
Sista anmälningsdag: 3 april 2024
Mer information:

Läs mer på konferenssida: www.slu.se/flofa