31 maj

Alnarpsgården, Alnarp

Thesis Day 2024 Alnarp

evenemang |

Den 31 maj presenterar studenter i Alnarp sina examensarbeten för kursare, vänner, familj, SLU:s medarbetare och alumner. Thesis Day innehåller en posterutställning, muntliga presentationer, mingel och festligheter.

Program

11.00 Posterutställningen öppnar.

13.00-13.30 Jury gör en runda bland presentationerna för att utse bästa poster. Studenterna förväntas stå vid sin poster.

13.45 Studentpresentationer med Q&A

         Prisutdelning

14.45 Mingel, firande och nätverkande!

15.30 Avslutningsceremoni*

Besök gärna webbsidorna för Thesis Day för information om att delta.

*I anslutning till Thesis Day, kommer det att vara en avslutningsceremony i Alnarp for studenter som förväntas avsluta sina studier detta läsår, samt deras gäster. Inbjudan till dessa studenter skickas ut under våren. För frågor angående avslutningsceremonin, kontakta Katrin Larsson Litsfeldt.

Relaterade sidor: