26 jun
27 jun

Borgeby fältdagar, monter C120

Spela och lära i Företagslabbet på Borgeby fältdagar

evenemang |

Besök Företagslabbet på Borgeby fältdagar, monter C120! Här bjuder Kunskapsnav inom företagsledning och entreprenörskap på gamification tillsammans med HIR Skånes ekonomer. Det handlar om att spela och samtidigt lära, om till exempel prissäkring eller generationsskifte, genom spel som skapats speciellt för mässan.

Årets labb handlar om gamification, när man använder spelmekanismer för att uppmuntra aktivt deltagande i lärandet. Du kan utmana din kollega, kompis eller granne i prissäkring. Eller lägg upp spelplanen för ett framgångsrikt generationsskifte för en företagare, kombinerat med familjeliv och småbarnsår. Spelplanen finns i Företagslabbet, där du möter våra spelledare från HIR Skåne och SLU Kompetenscentrum företagsledning.
Vi bjuder alltså på aktiv underhållning men vi vill även erbjuda ett vattenhål eller en oas i det heta utbudet av utställare på Borgeby. Hos oss kan du bara hänga, dricka något svalkande och träffa vänner och bekanta. Det kommer även att finnas innehåll om hur vi jobbar med välbefinnande och psykiskt välmående. Inget man spelar om men väl pratar mycket om.
Företagslabbet är ett återkommande samarbete på Borgeby fältdagar, mellan HIR Skånes ekonomer och Kunskapsnav inom företagsledning och entreprenörskap, projektet som drivs av SLU Kompetenscentrum företagsledning och finansieras av Jordbruksverket. 

Fakta

Tid: 2024-06-26 09:00 - 2024-06-27 17:00
Ort: Borgeby fältdagar, monter C120
Arrangör: Kunskapsnav inom företagsledning och entreprenörskap i samverkan med HIR Skåne
Mer information:

Läs mer om Kunskapsnavet här.

EUs blå flagga med gula stjärnor i ring