26 aug
30 aug

Copenhagen, Denmark

AQUA 2024

konferenser |

Blå matproduktion måste öka! Med hjälp av gröna lösningar kan det möjliggöras. AQUA 2024 är en vetenskaplig konferens som går av staplen den 26-30 augusti i den danska huvudstaden Köpenhamn. Programmet innehåller utställningar, branschforum, workshops, studentevenemang och sociala aktiviteter. Evenemanget kommer att lyfta fram den senaste forskningen och innovationen inom vattenbruk för att stödja den fortsatta tillväxten av denna spännande sektor för livsmedelsproduktion.

NOTERA! 5 april är sista dagen för abstracts – för mer information.

För mer information om konferensen.

Fakta

Tid: 2024-08-26 00:00 - 2024-08-30
Ort: Copenhagen, Denmark
Arrangör: European Aquaculture Society (EAS) and the World Aquaculture Society (WAS)

Kontaktinformation