20 aug
21 aug

Philipssonska gården, Strängnäs

Forskarläger på Philipssonska gården

seminarier, workshops |
Bild på Philipsonska gården i Strängnäs. Foto.

SLU's fyra Framtidsplattformar bjuder för trejde gången in seniora såväl som juniora SLU-forskare till Philipssonska gården utanför Strängnäs, för två dagars diskussioner kring tvärvetenskaplig forskning. Fokus kommer att vara forskning kring hållbarhet i kombination med skogsbruk, livsmedelsproduktion, stadsplanering och one health. Välkommen med din ansökan – sista ansökningsdagen är 2 maj 2024!

Varmt välkommen till två dagar med inspirerande diskussioner om tvärvetenskaplig forskning! SLU's fyra Framtidsplattformar (SLU Future One Health, SLU Future Forests, SLU Urban Futures och SLU Future Food) bjuder in SLU-forskare till Philipssonska gården, Strängnäs.

Vi kommer att fokusera på inter- och transdisciplinär forskning om hållbarhet i kombination med skogsbruk, livsmedelsproduktion, urbana landskap och hälsa/One Health.

Läs mer om forskarlägret på vår engelska sida.

Fakta

Tid: 2024-08-20 10:00 - 2024-08-21 16:00
Ort: Strängnäs
Lokal: Philipssonska gården
Arrangör: SLU Future One Health, SLU Urban Futures, SLU Future Food and SLU Future Forests