SLU-nyhet

Nyanländas kunskap tas tillvara

Publicerad: 15 juni 2016

Mentor till Mentor är ett nytt projekt som vänder sig till nyanlända i nordvästra Skåne med ett intresse av att utveckla eller etablera nya varor eller tjänster inom trädgårdsbranschen med inriktning livsmedel i kombination med entreprenörskap. Projektet är ett samarbete mellan Arbetsförmedlingen och SLU Alnarp. Deltagarna i projektet kommer att var med i ett utbildningsprogram vid SLU i Alnarp under perioden juni till och med december 2016.


Kontaktinformation

Susanna Lundqvist, projektledare
Enheten för samverkan och utveckling, SLU i Alnarp
susanna.lundqvist@slu.se, 040-41 51 75

Lena Johnson, bitr projektledare
Enheten för samverkan och utveckling, SLU i Alnarp
lena.johnson@slu.se, 040-41 52 69

Sidansvarig: lena.johnson@slu.se