SLU-nyhet

Växtnäring, växtskydd och ogräs diskuterades på Uddevallakonferensen

Publicerad: 21 januari 2019

Uddevallakonferensen arrangerades 10–11 januari på Bohusgården i Uddevalla. Programmet under de två dagarna var fullspäckat, den första dagen fokuserade på växtnäring och dag två på växtskydd och ogräs.

Årets konferens var nummer 25 i ordningen och arrangerades för konsulenter, rådgivare, lärare, säljpersonal, försöksledare och andra intressenter. Programmet utarbetades tillsammans med bland annat Jordbruksverket, Länsstyrelsen, Hushållningssällskapet och Försök i Väst.

– Vi vill förmedla aktuell kunskap om växtodling. Målet är att den kunskap som deltagarna plockas upp här ska användas för utbildning och rådgivning i Västsverige, säger konferensarrangören Lena Engström.

Läs mer om Uddevallakonferensen 2019 och ta del av presentationerna här.

Totalt deltog 115 personer i årets Uddevallakonferens som i år innehöll 29 olika föredrag. Foto: Sofia Delin.

Kontaktinformation

Lena.Engstrom@slu.se, 0511-67141

Sidansvarig: cajsa.lithell@slu.se