SLU-nyhet

Studera urbana landskap på södra halvklotet

Publicerad: 25 juni 2019
BuenosAires_300x300.jpg

Ett av SLUs utbytesprojekt inom ramen för Linnaeus-Palme partnerskap ger studenter och lärare inom landskapsarkitektur på SLU möjlighet att dela erfarenheter kring den fysiska omvandlingen av det urbana landskapet med studenter och lärare från universitetet i Buenos Aires, Argentina. För Lisa Diedrich, professor i landskapsarkitektur på LTV (Fakultetet för landskapsarkitektur, trädgårds- och växtproduktionsvetenskap) och programchef för SLU Urban Futures, är det viktigt med tvärdisciplinära utbyten likt detta.

Läs hela artikeln om SLUs utbyte med universitetet i Buenos Aires på engelska genom att klicka på ENGLISH höst upp på denna sida.


Kontaktinformation

Lisa Diedrich, Professor

Institutionen för landskapsarkitektur, planering och förvaltning, SLU

lisa.diedrich@slu.se 040-41 54 24

Sidansvarig: camilla.zakrisson.juhlin@slu.se