SLU-nyhet

Landskapspoddens julkalender

Publicerad: 01 december 2020
Landskapspoddens julkalender

Varje dag fram till jul kommer Landskapspodden att ha en lucköppning på Instagram. Temat på julkalendern kommer handla om just landskap - både vilda och stadslandskap.

Detta år har varit konstigt och annorlunda på så många olika sätt. Landskap och natur har både varit i fokus, genom att fler människor har använt våra utemiljöer och natur. Men vi har också haft en väldigt begränsad möjlighet att ta oss till och upptäcka nya platser. Därför känns detta tema väldigt passande för en julkalender 2020. Det blir en inspiration till platser att reflektera över, inspireras av och kanske besöka någon gång. Vårt yrke handlar till mångt och mycket om att skapa och förvalta utemiljöer för människor att leva, bo och trivas i, både för vår egen och kommande generationer. Att stå upp för de gröna värdena och att värna om det gröna. Ni kommer få ta del av landskap som betyder mycket för oss och som vi finner inspiration eller energi i.

Hoppas ni ska uppskatta vår lilla decemberkalender!

Till julkalendern (Instagram)


Kontaktinformation

SLU Landskap
SLU Landskap är en tvärinstitutionell plattform för samverkan och gemensam profilering av landskapsämnet inom SLU och en av de största miljöerna inom forskning och undervisning inom landskapsarkitektur i Europa.

https://www.slu.se/landskap/

Sidansvarig: catherine.kihlstrom@slu.se