SLU-nyhet

Vi prisar en produktiv femårig professur

Publicerad: 18 december 2020
Andrea Kahn

Vi årsskiftet avslutar Andrea Kahn sin femåriga position som adjungerad professor vid institutionen för landskapsarkitektur, planering och förvaltning. Det är med stor tacksamhet vi ser tillbaka på Andreas tid med oss ​​på SLU.

Speciellt uppskattat är hennes betydelsefulla bidrag till utvecklingen av landskapsfältet vid SLU och särskilt etableringen av SLU Landskap.

Läs mer i engelsk nyhet


Kontaktinformation

SLU Landskap
SLU Landskap är en tvärinstitutionell plattform för samverkan och gemensam profilering av landskapsämnet inom SLU och en av de största miljöerna inom forskning och undervisning inom landskapsarkitektur i Europa.

https://www.slu.se/landskap/

Sidansvarig: catherine.kihlstrom@slu.se