SLU-nyhet

Filmade presentationer av nya våtmarksprojekt

Publicerad: 15 juni 2020
Presentationstitel och webbkamerabild. Youtube-skärmdump.

Den 29 april medverkade Kevin Bishop, Karin Eklöf och Martyn Futter från Vatten och miljö vid Naturvårdsverkets miljöforskningsdag. De presenterade sina nystartade forskningsprojekt och de filmade presentationerna kan ses via Naturvårdsverkets Youtube-kanal.

Naturvårdsverkets miljöforskningsdag 2020 innehöll bland annat presentationer av nya projekt inom Naturvårdsverkets miljöforskningsanslag. Fem av dessa projekt leds av forskare vid institutionen för vatten och miljö. De tre projekten om våtmarkers ekosystemtjänster presenterades vid miljöforskningsdagen, som hölls digitalt och som kan ses i efterhand via Naturvårdsverkets Youtube-kanal.

Se inspelningen där Vatten och miljös forskare medverkar: Presentation av åtta nystartade forskningsprojekt – Våtmarkers ekosystemtjänster. Presentationerna startar vid följande tidpunkter: