SLU-nyhet

Martin Goude ny skoglig doktor vid Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskap

Publicerad: 10 september 2021

Martin Goude vid Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskap har fredagen den 10 September lagt fram sin avhandling "Hybrid growth models for Norway spruce and Scots pine: Using leaf area and light use efficiency for predicting stemwood production" i Crafoordsalen Navet i Alnarp.

Martin Goude försvarade sin avhandling "Hybrid growth models for Norway spruce and Scots pine: Using leaf area and light use efficiency for predicting stemwood production" den 10 September, 2021. Disputationen skedde i Crafoordsalen Navet i Alnarp.

Opponent var Professor Aaron Weiskittel, Center for Research on Sustainable Forests, University of Maine, USA.

Vi gratulerar Martin till den lyckade disputationen.

Länk till avhandlingen


Kontaktinformation