SLU-nyhet

Ceremoni för Årets alumn

Publicerad: 15 september 2022
Annika Bergman

Nu har årets SLU-alumn Annika Bergman mottagit sitt pris vid en ceremoni vid SLU i Alnarp. SLU:s prorektor Pär Forslund överräckte priset och en vacker blombukett. Annika Bergman höll därefter sin Årets alumn- föreläsning som varje pristagare håller.

Efter föreläsning höll Annika Bergman, Pär Forslund och dekan Christina Lunner Kolstrup ett samtal där publiken kunde ställa frågor.

Se föreläsningen i efterhand

Tillställningen direktsändes och filmades och nu finns filmen att se här

Annika Bergman fick beskedet om att hon valts till Årets alumn på SLU i februari. Annika fick utmärkelsen bland annat för då hon genom att dela med sig av sin gedigna erfarenhet av företagsledning och utveckling har lyft ledarskapsfrågor till glädje och nytta för många. Här kan du läsa mer om Annika 

Relaterade sidor: