SLU-nyhet

Kurser i statistik vid SLU 2023-2025

Publicerad: 09 september 2022

En ny tidsplan för doktorandkurserna, Statistik I, Statistik II, Statistik III, Statistik IV och Statistiska metoder – en översikt, för åren 2023 till 2025 har beslutats av centrum för statistik och FUR.

Rådet för utbildning på forskarnivå  på SLU (FUR) har beslutat att fortsätta det ekonomiska stödet till kurser i statistik för perioden 2023-2025. En översiktlig tidsplan för dessa kurser, Statistik I – Statistik IV, och Statistiska metoder – finns här: https://www.slu.se/centrumbildningar-och-projekt/centrum_statistik/utbildning/.  Ett flertal kurser kommer att ges som distanskurser, medan campuskurser ofta har ett schema som tillåter resor till campus en eller några dagar i veckan.

 

Utöver dessa kurser strävar Centrum för statistik efter att erbjuda ytterligare kurser som är relevanta för SLUs doktorander. Under det kommande året kommer kursen om enkätmetodik ”Survey methodology for questionnaire-based surveys” att ges som distanskurs med enstaka träffar i Uppsala. Dessutom kommer kurserna ”Basic R programming” och ”Advanced R programming” ges i Umeå under januari och februari.  För detaljer och fler kommande kurser, kolla in Statistics@SLU-kalendern.


Kontaktinformation