1
dec
Aulan och via Zoom, Alnarp / webbinar

Alnarps Nötköttsdag 2022

konferenser | seminarier, workshops |

Nötköttsföretagande idag och i framtiden

Alnarps Nötköttsdag vänder sig till nötköttsföretagare, rådgivare, lärare, studenter, forskare och andra intresserade inom nötköttsbranschen.

Välkomna till en spännande och inspirerande dag!

Alnarps Nötköttsdag 2022.jpg

 

Fakta

Tid: 2022-12-01 09:00
Ort: Alnarp / webbinar
Lokal: Aulan och via Zoom
Arrangör: av Institutionen för Biosystem och Teknologi (BT) i samarbete Skånes nötköttsproducenter, Partnerskap Alnarp och LRF Skåne
Sista anmälningsdag: 28 november 2022
Pris: Gratis förutom att lunchen är till självkostnadspris.
Länk till dokument

Program

09:00 Fika - registrering
- Sponsras av HKScan
09:30

Välkomna
- Olof Friberg, Skånes nötköttsproducenter
09:40

Trender inom svensk nötköttsproduktion
– Åsa Lannhard, Jordbruksverket
10:10

Hur ser marknaden ut?
– Marie Carlsson & Maria Warntoft, HKScan
– Robert Lindroth, KLS
11:00 Bensträckare
11:10

Övervakningssystem för tillsyn och hälsa
- Oleksiy Guzhva, BT, SLU
11:35 Åtgärder för att minska halkrisk i gångar
– Evgenij Telezhenko, BT, SLU
12:00 Lunch
- Studenter sponsras av HAndelsbanken
13:10

Från teori till praktik i svensk dikalvsuppfödning
- Mikaela Jardstedt, HMH, SLU
13:40 Bensträckare
13:50

Vad påverkar nötköttskalkylen?
- Sebastian Remvig, IMS, SLU
14:20

Vår produktion – så här planerar vi
– Andreas Lidén, Vara
14:50 Frågor och diskussion
15:00 Kaffe och kaka