12 feb

via Zoom

Mot en transformativ vetenskap? - ansvar, trovärdighet och värdesystem

seminarier, workshops |
En gul blomma i sprucken jord. Foto.

Serien med klimatdialoger vid SLU fortsätter. Den här gången bjuder SLU Global och Framtidsplattformarna in till en vetenskaplig intern dialog om "Mot en transformativ vetenskap? - ansvar, trovärdighet och värdesystem? - ansvar, trovärdighet och värdesystem". Målgruppen är forskare och forskningsstödjande personal inom alla områden vid SLU, med intresse för forskning som rör klimatförändringar. Sista anmälningsdagen är den 5 februari. Varmt välkommen att delta!

Fakta

Tid: 2024-02-12 14:30 - 17:00
Ort: via Zoom
Arrangör: SLU Future One Health, SLU Future Food, SLU Future Forests, SLU Urban Futures and SLU Global.
Sista anmälningsdag: 5 februari 2024
Mer information:

Background and initiators

The ongoing climate change is a complex societal challenge that requires interdisciplinary research. In 2021, SLU’s Future Platforms and SLU Globaltherefore started a series of climate conversation webinars with the background of the IPCC reports, intending to increase the scientific conversation about climate change across disciplines at SLU.

More about the series of Climate Conversations at SLU.