SLU-nyhet

Heureka! – men vad fann de?

Publicerad: 18 november 2019

Hösten 2009 presenterades den första versionen av Heurekasystemet. Heureka har sen dess använts för skoglig analys och planering av många olika användare inom forskning och i fortlöpande miljöanalys men också i undervisning och inom skogsnäringen. Vi på Skogliga Hållbarhetsanalyser vill rikta ett stort tack till alla er som samarbetat med oss och använt systemet genom åren! Ert arbete har bidragit till Heurekas utveckling.

Nu hoppas vi att både ni som bidragit och ni som inte använt eller stiftat bekantskap med Heureka vill fira med oss. Vi bjuder på en föreläsning den 22 november kl 13.00 om användningsområden och erfarenheter med Heurekasystemet. Föreläsningen går att se på plats i SLU:s bibliotek i Umeå men även online på vår webb. Frågor till föreläsarna? Maila mona.bonta.bergman@slu.se.

Heureka! – men vad fann de?

10 år med ett mångfacetterat analys- och planeringssystem
Datum: 22 november
Tid: 13.00-13.30
Plats: SLU biblioteket Umeå och online, www.slu.se/SHa
Frågor inför och under föreläsningen mailas till mona.bonta.bergman@slu.se 

Fakta:

Sidansvarig: mona.bonta.bergman@slu.se