Hoppa till huvudinnehåll

Livslångt lärande

Vill du utveckla din karriär eller funderar du på att helt byta spår i ditt yrkesliv? Är du arbetsgivare och vill spetsa kompetensen i din organisation? Vidareutbilda dig eller kompetensutveckla din personal hos SLU.

Kurser för yrkesverksamma

Fristående kurser är avgiftsfria och du kan välja att läsa på deltid eller distans som möjliggör att du kan studera samtidigt som du arbetar. Här kan du se ett axplock av våra fristående kurser.

Student som pluggar framför en dator.

Uppdragsutbildning

SLU vill främja det livslånga lärandet för att skapa en hållbar utveckling för både människan, djuren och naturen. Detta gör vi bäst genom samarbete med näringslivet.

Kurspaket

För dig som vet vilket område du är intresserad av men som har svårt att själv välja bland alla kurser eller om du inte vill gå ett helt program så är kurspaket ett bra alternativ. Ett kurspaket innehåller ett antal kurser som vi har satt ihop åt dig med en röd tråd och där syftet är att öka dina kunskaper inom ett visst område. Om du blir antagen till ett kurspaket så blir du automatiskt antagen till de kurser som ingår i paketet. Välj bland våra kurspaket här.

Studenter vid fakulteten för skogsvetenskap på SLU i olika miljöer i och utanför SLU-huset på Umeå campus. Foto: Malin Grönborg

MOOC

MOOC (massive online open course) är utbildningar online som är tillgängliga för alla med ett obegränsat antal platser. De kräver oftast inte några förkunskaper och är kostnadsfria. Ingen föranmälan krävs och du kan starta kursen på SLU redan idag.

Profilerande kollage med bilder ur SLU:s verksamhet. Bilden beskriver universitetets verksamhet i stort och får användas för övergripande SLU-material.

Veterinär och djuromvårdnad

Kompetensutvecklingskurser för veterinärer och andra yrkeskategorier inom djursjukvård, framförallt inom ämnesområde kliniska vetenskaper. Kurser som erbjuds är färdiga kurspaket eller uppdragsutbildning anpassade till ditt specifika behov.

Omställningsstudiestöd

Ekonomiskt stöd för dig som vill skola om dig mitt i yrkeslivet Omställningsstudiestödet är till för dig som behöver stärka din ställning på arbetsmarknaden genom att bredda eller fördjupa dina kunskaper. SLU:s utbildningar ger rätt att söka omställningsstudiestöd från CSN.

Publicerad: 25 november 2023 - Sidansvarig: plan-webb@slu.se
Loading…