15 feb

webbinarium

Innovationsprocessen i små företag

seminarier, workshops |
Strategi

Är ditt företag ett framtidsföretag? För att ett företag ska vara relevant på framtidens marknad krävs ständig förnyelse och innovation. Vi får i detta webbinarium träffa företagare som tagit steget längre vad gäller originalitet för att få idéer att bli till verklighet. Vad krävs för att ska komma dit som företagare?

Välkommen till det tredje och sista webbinariet i en serie med fokus på företagsledning. Webbinarierna är finansierade av EU-projektet Rubizmo och ges i samverkan med SLU Kompetenscentrum företagsledning.

Johan Ljungquist, grundare av Gårdfisk. Vägen till att producera fisk på land. Vem kan du som råvaruproducent samarbeta med för att skapa innovation?  

John Poulsen, vd Fazer Mills berättar om hur företaget tar fram innovativa produkter och om utvecklande samarbete med råvaruproducenter.

Hannes van Lunteren, Krinova om hur de kan stötta företag i innovationsprocessen. Hur kan du som företagare öka innovationstakten i ditt företag och vad kan du få för hjälp längs vägen?

Fakta

Tid: 2021-02-15 13:00 - 15:30
Ort: webbinarium
Arrangör: SLU Kompetenscentrum företagsledning

Program

  • Johan Ljungkvist, Gårdsfisk
  • John Poulsen, Fazer
  • Hannes van Lunteren, Krinova

 

Företag är i ständigt behov av utveckling och förmågan att förändras utgör en allt viktigare roll för konkurrenskraften. Vad krävs av just ditt företag för att ligga i framkant i framtiden och vilka förändringar innebär det? Detta diskuterar vi under våren under en seminarieserie finansierad genom EU-projektet Rubizmo, i regi av SLU Kompetenscentrum företagsledning.

Vi får träffa företagare och rådgivare som delar med sig av kunskap och erfarenheter av marknadsutveckling, produktivitetsförbättring samt praktiska lärdomar av innovation.  

 

 


Kontaktinformation