16 okt

Uppsala, Ultuna

Landskapsdagen Ultuna 2024

evenemang | konferenser |

Välkommen till Landskapsdagen 2024! Den 16 oktober samlas forskare, branschen, lärare och studenter på Ultuna för att gemensamt lyfta framtidens utmaningar inom samhällsbyggandet. Vilka är de stora utmaningarna och vad finns det för lösningar?

Vi visar upp arbeten av framtidens landskapsarkitekter och landskapsingenjörer och presenterar ny internationell forskning. Du får även ta del av nyheter från branschen.

Konferensen är en heldagskonferens med ett förmiddags- och eftermiddags pass. Förmiddagen kommer att fokusera på forskning inom landskapsarkitektur och planering vid Ultuna, det blir också presentation från en internationell keynote. På eftermiddagen fortsätter vi med presentationer från forskare och undervisande personal. Vi kommer även att ta del av nyheter och erfarenheter från branschen.

Detaljerat program kommer efter sommaren!

Tider: 9.00–17.00

Efter konferensen anordnas en informell aw ca kl. 17.00-20.00

Konferensen är avgiftsfri men deltagarna betalar själva för lunch och AW.

Call for presentations

Vi efterfrågar presentationer från branschen inför denna dag. Skicka in era förslag senast den 23 augusti till landskapsdagenultuna@slu.se.

Vi ser gärna presentationer på nya och innovativa lösningar som utformats/prövas inom branschen samt reflektioner över branschens framtid. Vilka är de stora utmaningarna? Vilka lösningar behövs för att möta dessa utmaningar? 

Anmälan

Deltar
De uppgifter du registrerar här kommer att behandlas av SLU för att administrera din anmälan eller ditt besök. Läs mer om behandling av personuppgifter på www.slu.se/personuppgifter.

Fakta

Tid: 2024-10-16 09:00 - 17:00
Ort: Uppsala, Ultuna
Arrangör: Institutionen för stad och land, avdelningen för landskapsarkitektur
Pris: Konferensen är avgiftsfri men deltagarna betalar själva för lunch och AW.