
Exploring the future of meat: Navigating complex topics for better decision making
Rapporten bygger på insikter som hämtats från projektet "The future of meat – storytelling and dialogues for improved decision making" under perioden 2021–2023, och integrerar lärdomar från expertintervjuer, poddproduktion och workshops.
Projektet initierades av SLU Future Food och utvecklades och producerades av TABLE, ett samarbete inom livsmedelssystem mellan Oxfords universitet, SLU och Wageningen University and Research.
Syftet med projektet var att reflektera över våra egna synpunkter och att främja ömsesidig förståelse och öka tydligheten i samtal kring köttets och boskapens roll i våra samhällen och för vår planet, snarare än att intensifiera meningsskiljaktigheter eller argumentera om rätt och fel. Vi ville också utforska hur intressenter kommer fram till olika slutsatser och konsekvenserna av att inte agera. Rapporten är skriven på engelska.
Ladda ner rapporten
Exploring the future of meat: Navigating complex topics for better decision making
Future Food reports 23. Författare: Kessler, M., Wahlström, A., Weiber-Post, H., & Carlqvist Warnborg, Y.