Hoppa till huvudinnehåll

Träffa SLU

Funderar du på att plugga vidare? Undrar du om SLU har din drömutbildning? Träffa oss för att få tips och råd för att hitta utbildningen som passar just dig. Läs mer om våra besöksmöjligheter och se vad som matchar dina önskemål.

Studiebesök

Vill du få en känsla av vad SLU är och vad vi kan erbjuda just dig och din skola? Kom då på studiebesök för att få en inblick i universitetsstudierna genom att uppleva miljön på campus och träffa våra studenter.

Flygbild över SLU:s campus i Uppsala.

Skolbesök

Arrangerar er skola en mässa och vill att våra studenter kommer på besök för att berätta om SLU:s utbildningar? Eller vill ni att våra studenter besöker er skola för att hålla inspirerande informationspass om SLU?

Rundtur på SLU:s campus i Uppsala.

Öppet hus

Vill du lyssna på inspirerande presentationer om SLU:s utbildningar och ta del av vad SLU kan erbjuda just dig? Då ska du delta på något av våra Öppet hus för att träffa våra studenter som berättar utbildningarna.

Foajen, Alnarpsgården, SLU Alnarp.

Mässor

Vill du träffa oss i vår monter för att snacka utbildning, veta mer om SLU och vad vi kan erbjuda dig? Varje höst deltar SLU vid Sveriges största utbildningsmässor i Göteborg, Stockholm och Malmö.

Saco-mässa i Stockholm 2022

Skugga en student

Är du nyfiken på SLU:s utbildningar? Vill du träffa en student från ett eller flera utbildningsprogram och ställa alla dina frågor? Då har du möjlighet att träffa en student i ett mer personligt möte.

Trädgårdsingenjör-studenter läser kursen växtskydd och letar efter skadeangrepp i Trädgårdslaboratoriet, Alnarp.

Chat with our students

Take the opportunity to chat with our international Student ambassadors and read the blogs to gain an insight into their lives as students in Sweden and at SLU.

Chatta med våra studenter på Unibuddy

Instagram

Vill du få en känsla av hur det är att vara student vid SLU och få en inblick i studenternas vardag? Då ska du följa vårt studentdrivan konto där våra studenter uppdaterar med spännande innehåll från studierna!

Ett kollage av Instagrambilder.
Publicerad: 13 september 2023 - Sidansvarig: study@slu.se
Loading…