Sveriges lantbruksuniversitet

Mässor, öppet hus och skugga en student

Nu är det nya läsåret igång och vi på SLU laddar därmed för en helt ny rekryteringssäsong!

Vi kommer vara med på en hel rad mässor runt om i Sverige under året . Om du inte har möjlighet att möta oss där så kan du alltid besöka våra öppna hus i vår, skugga en student på ett av våra program eller komma på studiebesök med din klass.  

studiebesok-400px-webb.jpg

Studiebesök på SLU i Uppsala

Sveriges lantbruksuniversitet i Uppsala bjuder in gymnasieklasser och andra intresserade till studiebesök vid fyra tillfällen under läsåret 2018–2019.

  • 26 september. Inriktning på biologi, naturvetenskap och hållbarhet
  • 7 november. Inriktning på djurutbildningar
  • 3 april. Inriktning på djurutbildningar
  • 15 maj. Inriktning på biologi, naturvetenskap och hållbarhet

Läs mer här

skuggaenstudent18_skugg2.jpg

Skugga en student på SLU

"Skugga en student" erbjuder en mer personlig upplevelse av SLU. Det innebär att du som är intresserad av en grundutbildning på SLU kan anmäla ditt intresse att besöka universitet under en dag.

Kunskap och Framtid 2016

Mässor under läsåret 18/19

Under läsåret 18/19 åker vi på mässturné i Göteborg, Stockholm och Malmö för att sen dra norrut till Piteå, Umeå, Östersund och Sundsvall. Där kommer vi prata SLU-utbildningar och hur det är att plugga på SLU. Du kommer få chans att möta våra fantastiskt duktiga studentkommunikatörer som guidar dig igenom utbildningsdjungeln till ett program som passar just dig.

SLU_150427_8581_jsg.jpg

Öppet hus

Under vårterminen 2019 kommer SLU:s olika campus att arrangera öppna hus dit gymnasieelever och andra nyfikna på SLU:s utbildningar är välkomna. Datum är ännu inte bestämda.  

Publicerad: 15 oktober 2018 - Sidansvarig: rekrytering@slu.se