Hoppa till huvudinnehåll

Nordic Nature Health Hub

En mötesplats och resurs för naturföretagare, forskare, organisationer, myndigheter och alla som är intresserade av djurens och naturens effekt på människors hälsa.

Pågående projekt

Forskning

Här hittar du forskning om djurens och naturens hälsoeffekter. Denna del är gjord för dig som vill fördjupa dina kunskaper inom naturhälsoforskning. Du kan även läsa om villkoren för forskningen samt om forskningens utmaningar.

Orbunke

NATUREACH - Naturen tillgänglig för alla

Ett Interreg Aurora projekt om att göra naturen till gänglig för alla med hjälp av virtuella naturmiljöer.

Natureach bild  logo Aurora

Regenerativ naturturism (REGGAE)

Ett Interreg Aurora projekt som syftar till att främja tillgänglig och regenerativ turism och att förbättra välbefinnandet hos entreprenörer. (REGGAE)

Reggae projektbild Interreg Aurora

Utbildning

Här hittar du länkar till allt från privata kurser till universitetsutbildningar inom området djur, natur och hälsa.

Utbildning i skogsmiljö

Projekt, forskargrupper m. m.

Här hittar du länkar till intressanta projekt, forskargrupper, verksamheter, organisationer mm. inom området djur, natur och människors hälsa.

Mötesplatser

Platsen för nätverkande! Här kan du kommunicera med andra som är intresserade av djurens och naturens effekt på människors hälsa.

Naturföretagande

Här hittar du både inspirerande intervjuer med naturföretagare från Sverige och Finland samt Naturföretagarens Guide till Naturens Hälsoeffekter.

två personer vid lägereld

Verktyg

Här hittar du användbara verktyg för naturföretagare och andra som är intresserade av natur- och djurbaserad verksamhet. Här finns Naturhälsokartan, hälsomätningsmetoder och information om jämställdhet och ickediskriminering.

Naturhälsokartan beskuren
Publicerad: 12 april 2024 - Sidansvarig: elisabet.bohlin@slu.se
Loading…