Institutionen för människa och samhälle

Vi forskar och utbildar i miljöpsykologi, företagsledning och rådgivning. Syftet med vårt arbete är att skapa förutsättningar för hållbara livsmiljöer och arbetsmiljöer på landsbygd och i städer. Vi utvecklar och förmedlar kunskap av hög kvalitet om människa, miljö och företagande.

Kvinna framför en tv-skärm som visar personer som sitter i en soffa

Christina Lundström spikade på ekplanka

Den 6 december är det dags för disputation på institutionen. Doktorand Christina Lundström spikade därför nyligen sin avhandling på institutionens ekplanka - Care in digital farming from acting on to living with. På grund av en älg på spåret fick Christinas närvaro vid det högtidliga momentet bli digital. Det blev ändå en rolig och extra minnesvärd tillställning där huvudhandledare Anna María Pálsdóttir skötte hammaren.

Publicerad: 23 november 2022 - Sidansvarig: marianne.persson@slu.se

Institutionen för människa och samhälle

Prefekt (inkl. GU-frågor): Mats Gyllin, mats.gyllin@slu.se, 040-41 55 37
Ställföreträdande prefekt: Sara Spendrup, sara.spendrup@slu.se, 040-41 55 07