Hoppa till huvudinnehåll

Världen behöver fler SLU:are

Med vår kunskap och våra utbildningar kan du bli en del av lösningen för en levande värld. På SLU hittar du program på både grundnivå och avancerad nivå inom ett stort antal ämnesområden. Vem vet, kanske finns just din drömutbildning här hos oss?

Program öppna för sen anmälan

Vill du plugga i höst? Men missade att anmäla dig? Ingen fara. Några av våra program öppnar för sen anmälan 15 juli för programstart höstterminen 2024.

Studenter på campus Ultuna

Studieåren du aldrig glömmer

Att vara student handlar inte bara om hårda studier. På våra campus har vi ett aktivt studentliv med kårer, nationer och en mängd olika aktiviteter.

Discjockey i ett bås på ett disko

Sveriges längsta universitet

SLU har tre huvudcampus men bedriver utbildning på flera platser i Sverige. Från Umeå i norr, via Uppsala till Alnarp i söder kan vi med stolthet kalla oss för Sveriges längsta universitet.

Många studenter utanför Ulls hus på campus ultuna en solig dag, foto.

Instagram: SLU.student

En bild säger mer än tusen ord. Visste du att du kan följa våra studenter på Instagram? Där får du en glimt av hur studentlivet är och om hur det är att plugga på SLU.

Instagram logga

Vad vill du plugga?

Träffa oss på SLU 

Vi finns på ett flertal utbildningsmässor runt om i Sverige varje år. Annars kan du besöka oss på ett av våra campus under ett studiebesök eller skugga en student på just det program du är intresserad av.  

 

Publicerad: 02 juli 2024 - Sidansvarig: study@slu.se
Loading…