New search
LB0116

Sustainable Food Production

.


Course evaluation

The course evaluation is not yet activated

The course evaluation is open between 2024-05-26 and 2024-06-16

Additional course evaluations for LB0116

Academic year 2022/2023

Sustainable Food Production (LB0116-30211)

2023-01-16 - 2023-06-04

Academic year 2021/2022

Sustainable Food Production (LB0116-30284)

2022-01-17 - 2022-06-05

Syllabus and other information

Litterature list

LB0116 Hållbar matproduktion, 2024-01-15 – 2024-06-02

Litteraturlista

Jordbruksverket 2018. Hållbar produktion och konsumtion av mat. Rapport 2018:17

Vi kommer att läsa hela denna rapport, olika kapitel under olika delar av kursen. Schemat innehåller läsanvisningar till denna rapport, förkortad ”Hållbar-prod-kons”.

Jordbruksverket 2021. Hållbara livsmedelssystem – Definition, pågående initiativ och förslag på åtgärder. Rapport 2021:3

Vi kommer att läsa delar av denna rapport, som i schemats läsanvisningar förkortas ”Hållbar-syst”.

Ytterligare litteratur kan komma att läggas till och göras tillgänglig under kursens gång.

Course facts

The course is offered as an independent course: Yes Tuition fee: Tuition fee only for non-EU/EEA/Switzerland citizens: 19030 SEK Cycle: Bachelor’s level (G1N)
Subject: Horticultural Science Agricultural Science Agricultural science Horticultural science
Course code: LB0116 Application code: SLU-30192 Location: Alnarp Distance course: Yes Language: Swedish Responsible department: Department of Biosystems and Technology Pace: 25%