Var med och förbättra SLU-biblioteket!

Senast ändrad: 17 januari 2023
Glad och ledsen emoji, illustration.

Vi vill att du ska ha en så bra upplevelse som möjligt av bibliotekets tjänster. För att åstadkomma detta behöver vi din hjälp!

För att kunna vidareutveckla våra system, lokaler och tjänster så söker vi deltagare till en panel. Alla kan vara med i panelen, det spelar ingen roll om du är student, anställd vid universitetet eller inte har någon koppling alls till SLU. Du behöver inte heller ha ett lånekonto eller vara van vid att använda våra tjänster eller ofta besöka biblioteket. Vi arbetar aktivt mot diskriminering i vår verksamhet och därför eftersträvar vi att ha ett så brett spann av testpersoner som möjligt.

Så är det att vara med i panelen

Du som väljer att ingå i panelen kommer att bli kontaktad med förfrågningar om att delta i olika typer av undersökningar. Det kan röra sig om användartester av våra system och vår webbplats, men också undersökningar som syftar till att utvärdera våra lokaler och vår service, i form av intervjuer, fokusgrupper eller enkäter.

Du förbinder dig inte att delta i någon undersökning när du går med i panelen. Om du som är student eller du som inte har någon koppling till SLU väljer att delta i en undersökning så kommer du att få en liten gåva som tack för din tid. Du kan när som helst välja att avsluta ditt medlemskap i panelen genom att kontakta oss på biblioteket. 

 

Anmäl dig till panelen!

Jag är:
De uppgifter du registrerar här kommer att behandlas av SLU för att administrera och hantera din anmälan eller ditt besök. Klicka i rutan för att bekräfta detta. Läs mer om behandling av personuppgifter på www.slu.se/personuppgifter.
Kryssa i här om du har lämnat känsliga personuppgifter: