Ny sökning
HU0006

Samhällsvetenskapliga teorier för hållbar utveckling

Syftet med kursen är att ge studenterna kunskaper i hur samhällsvetenskapliga teorier kan användas för att förstå komplexa samhälls- och hållbarhetsfrågor som en förberedelse för fortsatta studier och självständiga arbeten (examensarbeten). Kursen ger studenterna en förståelse för hur teorier används i genomförandet av vetenskapliga arbeten inom hållbar utveckling.

Information från kursledaren

Välkomna till kursen 'Samhällsvetenskapliga teorier för hållbar utveckling' (samläsning med 'Samhällsvetenskapliga teorier för landsbygdsutveckling')

Jag hoppas att ni har haft en fin sommar och är redo för kursstart 28 augusti. Vi träffas i sal Alnarp (A305) klockan 10.15.

Preliminärt schema inklusive litteraturlista hittar ni här på kurssidan. Notera att all litteratur finns tillgänglig i e-format, och ni kommer att nå den via Canvasrummet (som publiceras inom kort). Där kommer ni också att hitta detaljerade läsanvisningar, seminarieinstruktioner etc.

Jag ser fram emot att dra igång kursen och träffa er alla, och tveka inte att höra av er om ni har några frågor innan kursstart.

Allt gott,

Linus

Kursvärdering

Kursvärderingen är avslutad

HU0006-10390 - Sammanställning av kursvärdering

Efter att kursvärderingen stängt har kursansvarig och studentrepresentanten upp till en månad på sig att skriva kommentarer. De publiceras automatiskt i sammanställningen.

Kursplan och övrig information

Kursfakta

Kursen ges som en fristående kurs: Nej Kursen ges som en programkurs: Politices kandidat - hållbar utveckling Kursavgift: Studieavgift, endast för medborgare utanför EU, EES, och Schweiz: 27500 SEK Nivå: Grundnivå (G1F)
Ämne: Hållbar utveckling
Kurskod: HU0006 Anmälningskod: SLU-10390 Plats: Uppsala Distanskurs: Nej Undervisningsspråk: Svenska Ansvarig institution: Institutionen för Stad och Land Studietakt: 100%