Hoppa till huvudinnehåll

MOOC

MOOC (massive online open course) är utbildningar online som är tillgängliga för alla med ett obegränsat antal platser. De kräver oftast inte några förkunskaper och är kostnadsfria. Ingen föranmälan krävs och du kan starta kursen på SLU redan idag.

MOOC Mat & Klimat

Hur hänger egentligen mat och miljöfrågor ihop? På vilket sätt kan vi minska vårt klimatavtryck när det gäller konsumtion och produktion av livsmedel? Läs mer om kursen.

Illustration av en kvinna framför en kundvagn med ett jordklot i.

Djurvälfärd och hållbarhet

Målet med kursen är att ge lärare fortbildning inom ämnet djurvälfärd och hållbarhet. Ge inspiration att designa den egna undervisningen, ge möjlighet att ta till sig ny forskning och dela med sig av läraktiviteter.

Öppet för klimatet

Öppet för klimatet är öppna nätbaserade utbildningar för att stödja samhällets klimatomställning. Här hittar du ett stort antal utbildningar inom bland annat cirkulär ekonomi, batteriteknik, råvaror, samhällsplanering och mycket annat. Samtliga utbildningar är tillgängliga för alla, kräver inga särskilda förkunskaper och är helt kostnadsfria.

Jämställdhet, mångfald och inkludering i skogsbruksrelaterade sektorer (ForGEDI)

Är du student, lärare eller yrkesverksam inom skogsbruk? Utforska hur jämställdhet, mångfald och inkludering driver hållbarhet och transformativ förändring inom skogsrelaterade sektorer.

Publicerad: 10 maj 2024 - Sidansvarig: study@slu.se
Loading…