Hoppa till huvudinnehåll

SLU Alumn

Ett professionellt och socialt nätverk för dig som läst vid SLU.

Välkommen till SLU:s alumnnätverk!

Vissa av er fortsätter i höst med ytterligare utbildning, andra ger sig ut i arbetslivet. Oavsett, så hoppas vi att ni får en riktigt fin sommar och önskar er stort lycka till. Kom ihåg att gå med i alumnnätverket så att vi kan hålla kontakten med varandra. SLU:s alumnnätverk ger dig möjligheten att hålla kontakten, samt utöka ditt professionella och sociala nätverk.

Studenter och alumner minglar på Thesis Day. Foto: Johan Wahlgren.

Kommande aktiviteter

Johan Folkesson är årets SLU-alumn 2024

Johan tog examen från landskapsarkitektprogrammet 2015 och arbetar nu som chefsarkitekt på Trafikverket. Genom nyfikenhet, driv och nätverkande har Johan utvecklat landskapsarkitekturens bidrag till samhällsutvecklingen både i Sverige och internationellt.

Årets SLU-alumn 2024 Johan Folkesson. Fotograf: Ellen Hällebrand

Ambassadör för SLU

Världen behöver flera studenter från SLU för att skapa ett hållbart samhälle för människor, djur och natur. Som SLU-alumn är du en viktig ambassadör för vårt universitet och den utbildning du har läst.

Studenter sitter på gräsmattan på campus. Foto: Jenny Svennås-Gillner, SLU

Prenumerera på något av SLU:s nyhetsbrev

Ta del av den senaste forskningen och få en inblick i SLU:s verksamhet. Vi har sammanställt en lista över intressanta nyhetsbrev som du kan prenumerera på.

Landsbygd, åkermark, moln

Studieintyg och examensbevis

Som alumn kan du själv ta ut studieintyg och ansöka om examen via Ladok Student. Har du inte kvar ditt studentkonto kan du få hjälp av Servicecenter.

Publicerad: 10 juni 2024 - Sidansvarig: slualumn@slu.se
Loading…