Nyheter
-
08 juni 2023
Säkra tillgången till hållbar sjömat
För att sätta fokus på akvatiska livsmedelssystem och de miljontals småskaliga aktörer som är... -
08 juni 2023
60 miljoner danska kronor till utveckling av framtidens livsmedelssystem
Protein från baljväxter kommer att spela en stor roll i vår framtida livsmedelsproduktion, men... -
08 juni 2023
Kamerabevakning för ett bättre djurskydd
Regeringen tillsatte i maj 2022 en utredning om möjligheterna till kamerabevakning av slakterier. -
08 juni 2023
SLU uppmärksammar Världshavsdagen
Idag, den 8 juni, är det Världshavsdagen. SLU Vattenforum ägnar extra uppmärksamhet åt havsfrågor... -
05 juni 2023
Food&Cities: Två projekt beviljades finansiering som en del av 2023 års utlysning
Två tvärvetenskapliga projekt vid SLU har beviljats såddpengar från Food & Cities utlysning våren... -
01 juni 2023
Lyft för SLU i internationell hållbarhetsranking av lärosäten
SLU lyfter sig och är nu bland de 201-300 främsta bland 1591 universitet och lärosäten som... -
01 juni 2023
Skogsskadekurs gav nya insikter om skadegörare och risker
Att rusta skogen mot skogsskador och kunna analysera risker och konsekvenser skadorna är viktigt,...