Ny sökning
HV0212

Hästens biologi

Kursen ger en introduktion till svensk hästnäring och behandlar områden som hästens anatomi och fysiologi, etologi, avel, reproduktion, utfodring, betesskötsel och hästhållning.

Information från kursledaren

Välkommen till kursen Hästens biologi!

Kursen startar måndag 28 augusti kl 9.15 i Sal N i Undervisningshuset. För er planering vill vi informera er om ett par saker. Kursens andra dag (tisdag 29 augusti) ska ni få åka på intressanta studiebesök och se olika hästverksamheter. Studiebesöken är obligatoriska och ni blir borta hela dagen. På grund av schematekniska skäl kommer vi att behöva utnyttja en onsdag eftermiddag för en obligatorisk demonstration (13/9 kl 13-15).

Vi ser fram emot en intressant och givande kurs tillsammans med er!

Åsa och Cecilia (kursledare)

Kursvärdering

Kursvärderingen är avslutad

HV0212-10023 - Sammanställning av kursvärdering

Efter att kursvärderingen stängt har kursansvarig och studentrepresentanten upp till en månad på sig att skriva kommentarer. De publiceras automatiskt i sammanställningen.

Kursplan och övrig information

Kursfakta

Kursen ges som en fristående kurs: Ja Kursen ges som en programkurs: Djur och hållbarhet (kandidat) Kursavgift: Studieavgift, endast för medborgare utanför EU, EES, och Schweiz: 19030 SEK Nivå: Grundnivå (G2F)
Ämne: Husdjursvetenskap Biologi
Kurskod: HV0212 Anmälningskod: SLU-10023 Plats: Uppsala Distanskurs: Nej Undervisningsspråk: Svenska Ansvarig institution: Institutionen för husdjursgenetik Studietakt: 100%