CV-sida

Karin Wallin

Karin Wallin

Presentation

KArin WallinJag är utbildad agrotekniker och anställd vid SLU i Skara sedan 2002. Arbetar som försökstekniker och miljösamordnare.

Som försökstekniker arbetar jag mestadels med projekt inom utfodring och tillväxt hos nötkreatur med särskilt fokus på nötköttsproduktion. Projekt jag jobbat med har bland annat berört klövhälsa, köttkvalitet, ensileringsförsök, utfodringsstrategier m.m. Arbetsuppgifterna är mycket varierande och beroende på projekt befinner jag mig där det bäst lämpar sig. Det kan vara allt ifrån ett labb, slakteri, i närheten av en "klövverkningsstol", i en lastmaskin, i betesmarker eller någonstans i en ladugård.

Förutom försöksteknikerjobbet är jag avbytare på Götala nöt- och lammköttscentrum, främst på helger och/eller vid behov.

Då hela Sveriges Lantbruksuniversitet är miljöcertifierat är jag ansvarig för att miljöledningssystemet fungerar och hålls i gång på SLU i Skara inklusive försöksstationerna Götala och Lanna. Till min hjälp har jag SLU Skaras ledningsgrupp. Som miljösamordnare har jag arbetat sedan 2011.

Min fritid tillbringar jag hemma på gården tillsammans med min familj och djur av alla de slag.


Kontaktinformation

Försökstekniker vid Institutionen för tillämpad husdjursvetenskap och välfärd (fd HMH); Institutionskansli Försökstekniker vid Institutionen för tillämpad husdjursvetenskap och välfärd (fd HMH); Avdelningen för produktionssystem
Telefon: +4651167138
Postadress:
Box 234
532 23 SKARA
Besöksadress: Gråbrödragatan 19, Skara
Postadress:
Box 234
532 23 Skara
Besöksadress: Gråbrödragatan 19, Skara