Sveriges lantbruksuniversitet

SLU Grogrund - centrum för växtförädling av livsmedelsgrödor

SLU Grogrund arbetar för att säkra tillgången till växtsorter för en hållbar och konkurrenskraftig jordbruks- och trädgårdsproduktion i hela Sverige. Det sker i samarbete mellan akademi och näringsliv.


Det finns 123 sidor som är taggade med SLU Grogrund:

Grogrund veterötter

Nu gror snart höstvetet på Sveriges åkrar. Rotsystemet har stor påverkan på hur våra grödor mår. Friska rötter bidrar till ett bättre näringsupptag och medför också att växten klarar både sjukdomar

Grogrund veterötter

Nu gror snart höstvetet på Sveriges åkrar. Rotsystemet har stor påverkan på hur våra grödor mår. Friska rötter bidrar till ett bättre näringsupptag och medför också att växten klarar både sjukdomar

Styrgruppsmöte SLU Grogrund

Styrgruppsmöte SLU Grogrund

Styrgruppsmöte SLU Grogrund lena.johnson@slu.se ev videomöte

Styrgruppsmöte SLU Grogrund

Styrgruppsmöte SLU Grogrund

Styrgruppsmöte SLU Grogrund lena.johnson@slu.se ev videomöte

Styrgruppsmöte SLU Grogrund

Styrgruppsmöte SLU Grogrund

Styrgruppsmöte SLU Grogrund lena.johnson@slu.se ev videomöte

Styrgruppsmöte SLU Grogrund

Styrgruppsmöte SLU Grogrund

Styrgruppsmöte SLU Grogrund lena.johnson@slu.se ev videomöte

Styrgruppsmöte SLU Grogrund

Styrgruppsmöte SLU Grogrund

Styrgruppsmöte SLU Grogrund lena.johnson@slu.se Videomöte

Styrgruppsmöte SLU Grogrund

Styrgruppsmöte SLU Grogrund

Styrgruppsmöte SLU Grogrund lena.johnson@slu.se Videomöte

Biotechnology for Sustainability – Slutrapport från Mistra Biotech 2012-2020

Mistra Biotech är ett forskningsprogram som har arbetat i åtta år för att främja användningen av modern bioteknik för ett mer hållbart lantbruk. Vi har gjort detta på en bred basis och bedrivit

Biotechnology for Sustainability – Slutrapport från Mistra Biotech 2012-2020

Mistra Biotech är ett forskningsprogram som har arbetat i åtta år för att främja användningen av modern bioteknik för ett mer hållbart lantbruk. Vi har gjort detta på en bred basis och bedrivit

Nytt poddavsnitt: ”Ja! Eller nej förresten” – hur en hel bransch bytte fot om GMO

I början av 1990-talet var livsmedelsbranschen generellt optimistisk till gentekniken, men sedan hände något som gjorde att många fick kalla fötter. Välkommen till ett nytt avsnitt av Shaping our

Nytt poddavsnitt: Hur försiktiga bör vi vara?

Vad vi än gör behöver vi vara medvetna om olika risker. Det gäller inom växtförädling och djuravel precis som i vår vardag. Men hur försiktig är det rimligt att vara? Välkommen till det sista

Loading…