Sveriges lantbruksuniversitet

SLU Framtidens mat

SLU Framtidens mat/SLU Future Food. Svensk livsmedelsproduktion och livsmedel i vid bemärkelse, både animalier och vegetabilier.


Det finns 1586 sidor som är taggade med SLU Future Food:

Något ökade kräftfångster i år enligt SLU:s Vätternprognos

Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) presenterar nu årets prognos för hur fångsterna i årets signalkräftfiske i Vättern kommer att bli. Prognosen bygger på långa tidsserier av provfisken och

Något ökade kräftfångster i år enligt SLU:s Vätternprognos

Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) presenterar nu årets prognos för hur fångsterna i årets signalkräftfiske i Vättern kommer att bli. Prognosen bygger på långa tidsserier av provfisken och

Agri4D 2021

Agri4D 2021

Agri4D 2021 malin.planting@slu.se To progress towards sustainable and just food systems, Agri4D will bring together researchers, policy makers and practitioners to engage actively with the

INSTÄLLD: Mistra Biotech slutkonferens

INSTÄLLD: Mistra Biotech slutkonferens

anna.lehrman@slu.se Sedan starten av Mistra Biotech för åtta år sedan har det inom biotekniken gjorts stora framsteg över hela världen. Samtidigt har det också skett en viktig utveckling vad gäller

Torka och extremväder SLU Växa

Torka och extremväder SLU Växa

Torka och extremväder – effekter på djurhälsa och foder inom svensk mjölkproduktion futurefood@slu.se En hållbar svensk livsmedelsproduktion måste klara framtidens utmaningar – även återkommande

Climate Change Challenges

Climate Change Challenges

Climate Change Challenges and Cross-Disciplinary Ways Forward futurefood@slu.se Välkommen till en öppen vetenskaplig dialog om klimatförändringar. Under 2021 och 2022 kommer IPCC med sin sjätte

Mjölkveckan

Mjölkveckan

Mjölkveckan oktober 2021: Hur kan mjölknäringen bidra till ett hållbart livsmedelssystem? janne.nordlund.othen@slu.se Välkommen till mjölkveckan, en vecka med föreläsningar och diskussioner om

Formas kommunikationsutlysning

Av totalt 12 projekt som beviljats medel från Formas finns forskare från SLU i tre av dem. Det handlar om kött, klimat och hav. De tre projekten är: Framtiden för kött – storytelling och dialoger för

Alnarps Grisdag 2021

Alnarps Grisdag 2021

andrus.kangro@slu.se Hållbar grisproduktion och den växande grisen Alnarps Grisdag anordnas den 12 oktober 10.00 – 15.00 Förmiddagen kommer erbjuda det senaste kring hållbarhet inom svensk

Torka och extremväder SLU Växa

Torka och extremväder SLU Växa

Torka och extremväder – effekter på djurhälsa och foder inom svensk mjölkproduktion futurefood@slu.se En hållbar svensk livsmedelsproduktion måste klara framtidens utmaningar – även återkommande

Torka och extremväder SLU Växa

Torka och extremväder SLU Växa

Torka och extremväder – effekter på djurhälsa och foder inom svensk mjölkproduktion futurefood@slu.se En hållbar svensk livsmedelsproduktion måste klara framtidens utmaningar – även återkommande

Climate Change Challenges

Climate Change Challenges

Climate Change Challenges and Cross-Disciplinary Ways Forward futurefood@slu.se Välkommen till en öppen vetenskaplig dialog om klimatförändringar. Under 2021 och 2022 kommer IPCC med sin sjätte

Loading…