Mässor

Senast ändrad: 20 februari 2024
SLU:s monter under SACO mässan 2022

Vill du träffa oss för att få veta mer om SLU och vad vi kan erbjuda dig? Då ska du komma förbi vår monter. Varje höst deltar vi med en monter vid Sveriges största utbildningsmässor i Göteborg, Stockholm och Malmö. Ta chansen att träffa våra studentambassadörer och studie- och karriärsvägledare och få svar på dina frågor på plats.

Våra studenter finns redo för att svara på just dina frågor om vilka utbildningar SLU erbjuder och mycket mer. De kan till exempel berätta om hur de hittade boende i en ny stad eller det roliga studentlivet inom SLU:s olika studentkårer. Höstens mässor ger dig möjlighet att få svar på alla dina funderingar kring hur det är att studera vid SLU.   

Om du har frågor om framtidsutsikter efter examen, intagningspoäng eller behörighetskrav för ett visst program så finns våra studie- och karriärsvägledare på plats för att svara på alla dina frågor.

Kom förbi vår monter och lär dig om bredden av SLU:s verksamhet från grundutbildningarna till internationella möjligheter till forskning. Du kan träffa oss på plats på hösten stora utbildningsmässor:

  • 21–23 november 2024, Kunskap & Framtid, Svenska Mässan, Göteborg.
  • 27–28 november 2024, SACO Studentmässa, Kistamässan, Stockholm. 
  • 4 december 2024, SACO Studentmässa, Malmömässan, Malmö. 

Välkomen till vår monter

Våra ämnesområden

Är du intresserad av djur, natur, skog, hållbarhet, miljö eller något helt annat?

Studenter i laboration där de får bygga sina egna hydroponiska odlingssystem.

Våra yrkesutbildningar

Drömmer du om att bli agronom, hortonom eller jägmästare?

Skogsbrukets digitala verktyg.

Våra program på grundnivå

Har SLU drömutbildningen för dig?

Studenter vid SLU i Uppsala.