10 okt
12 okt

Vreta Kluster, Berg, Linköping

Nationell agroforestryträff

Varmt välkommen till två dagars utbyte av erfarenheter och idéer kring agroforestry i Sverige för dig som är praktiker, företagare, forskare, rådgivare, lärare, student, jobbar med jordbrukspolicy eller är allmänt intresserad av agroforestry.

Föreningen Agroforestry Sverige samlar en bred grupp aktörer för kunskapsutbyte och framtida samarbete. Den här gången ligger fokus på agroforestry i praktiken med en rad studiebesök i Östergötland.

Information

Pris

Konferensen kostar 1 050 kr för medlemmar i föreningen Agroforestry Sverige, och 1 150 kr för övriga. Pris för vingården tillkommer med 350 kr. Mat ingår på torsdagen och fredagen (ej frukost). Anmälan görs i det här formuläret innan 9 sept.

Plats

Träffen startar torsdag 10 oktober kl 13.00 på Vreta kluster, Klustervägen 11.
Till Vreta Kluster: Från Linköpings resecentrum går buss till hållplats Blåsvädret. Promenera sedan västerut. Vi beräknar att vara åter i Linköping kl. 13.00 lördag 12 oktober.

Boende

Man kan ordna eget boende, men vi kommer att utgå från Ombergs Golf Resort och där har vi fått specialpris för boende. Transporterna kommer utgå från denna plats så man kan behöva ordna egna transporter om man bor på annan plats.

Alla bokar och betalar själva sitt boende direkt till hotellet.