SLU-nyhet

Vill du presentera något på Nationella växtskyddskonferensen?

Publicerad: 18 april 2018

Nationella växtskyddskonferensen 2018, för lantbruk, trädgård och skogsbruk , arrangeras av SLU och Jordbruksverket den 14-15 november i Ultuna. Växtskydd är centralt inom ekologisk produktion och för EPOK:s räkning kommer Klara Löfkvist att delta i konferensen.

Teman presenteras på konferensens hemsida, men innan organisationskommittén bestämmer det detaljerade programmet vill de gärna ha era förslag på presentationer. De hoppas på många bidrag från forskning, tillämpade försök och utvecklingsprojekt, och annat med relevans för växtskyddsområdet. Bidragen kan presenteras muntligt eller som en poster.


För att organisationskommittén i ett tidigt skede ska kunna lägga ett bra program vill de gärna att du skickar in en intresseanmälan:


1) Senast 15 maj vill de ha ditt förslag på presentation med titel och 1-2 meningar förklarande text. Intresseanmälan skickas till Lars.Andersson@slu.se. Ange om du vill presentera muntligt eller på en poster.
2) Senast 1 juni får du ett besked om din muntliga presentation ryms i programmet.
3) Senast 27 augusti vill de ha ditt skriftliga bidrag i form av ett abstrakt på 1 sida. Information om detta finns på hemsidan.

 


Kontaktinformation