Hoppa till huvudinnehåll

Kurspaket

För dig som vet vilket område du är intresserad av men som har svårt att själv välja bland alla kurser eller om du inte vill gå ett helt program så är kurspaket ett bra alternativ. Ett kurspaket innehåller ett antal kurser som satts ihop och där syftet är att öka dina kunskaper inom ett utvalt område. Om du blir antagen till ett kurspaket så blir du automatiskt antagen till de kurser som ingår i paketet.

Kurspaket i djuromvårdnad på masternivå

Vill du ta dina kunskaper till avancerad nivå? Institutionen för kliniska vetenskaper erbjuder två kurspaket i djuromvårdnad på avancerad nivå (masternivå). Kurspaketen ger dig en möjlighet att bredda och fördjupa dina kunskaper inom både allmänna och specialiserade områden, inklusive utveckling av området djuromvårdnad.

Kurspaket i bioinformatik

Institutionen för husdjursgenetik erbjuder ett terminslångt kurspaket inom bioinformatik på avancerad nivå (masternivå). Bioinformatik som disciplin förenar biologi och informatik; den utvecklar och tillämpar nya metoder baserade på maskininlärningsmetoder, för att pussla ihop de stora och komplexa datamängder (Big Data) som produceras av biovetenskaplig forskning, till exempel inom medicin, jordbruk, skogsbruk, vattenbruk, avel och andra områden.

Hållbart fiske och hållbara akvatiska ekosystem

På institutionen för akvatiska resurser (SLU Aqua) kan du som vill jobba med fisk, fiske och akvatiska ekosystem läsa en termins utbildningspaket på avancerad nivå (master). Paketet passar dig som är intresserad av hållbarhetsfrågor, ekologi, marinbiologi och limnologi (sötvattensbiologi) och förbereder dig för en karriär inom naturvård, fiskevård eller fiskförvaltning.

Man pussar en torsk på munnen
Publicerad: 18 december 2023 - Sidansvarig: plan-webb@slu.se
Loading…