Från källa till hav

Senast ändrad: 25 september 2019
vänermuseet.jpg

Inbjudan till workshop om limnisk pedagogik, Vänermuseet i Lidköping 27-28 november 2019

SLU Centrum för naturvägledning (CNV) bjuder tillsammans med Havs- och vattenmyndigheten in till en workshop i limnisk pedagogik. Syftet är att samla och stötta alla som arbetar med kommunikation och pedagogik med fokus på sötvattensmiljöer. Under två dagar ges möjligheten att inspireras och diskutera behov och former för samverkan inom limnisk pedagogik. 

Workshopen vänder sig till dig som på något sätt arbetar med sötvattenspedagogik, både inom skolans värld och inom annan offentlig eller privat verksamhet. Avsikten är att bygga upp ett nationellt nätverk inom området och att diskutera behov och idéer för en gemensam kommunikationsplattform. Vi hoppas att du som deltar är intresserad av att aktivt bidra till detta nätverk.

Då antalet platser är begränsat och vi strävar mot en så bred representation som möjligt kan vi behöva sätta ett tak för antalet personer från samma organisation.

Anmälan: Anmäl dig här. Sista anmälningsdag 30 oktober.

Har du frågor går det bra att höra av dig till: Katrin Jones Hammarlund, katrin.jones.hammarlund(a)slu.se.

 

En workshop för ett motsvarande nätverk inom marin pedagogik hålls i Stockholm den 7-8 november. Mer info, program och anmälan finns här.


Kontaktinformation

SLU Centrum för naturvägledning (CNV)
Institutionen för stad och land, SLU
cnv@slu.se
slu.se/cnv

Sidansvarig: cnv@slu.se