Hoppa till huvudinnehåll

Aktiviteter och kompetensutveckling

Här hittar du information om hur vi på CNV kan bidra till din kompetensutveckling och aktuella aktiviteter hos oss: SLU-kurser, öppna seminarier, "gökottor" och föreläsningar. Har finns också dokumentation från tidigare seminarier. Längst ned hittar du utbildningar och ett kalendarium med aktiviteter som arrangeras av andra organisationer.

Tre bilder på gök, kvällsaktivitet och guidning.

CNV:s utbud och kompetensutveckling

Vi arrangerar kurser, webbinarier och föreläsningar i våra öppna program eller på beställning. Vi har lång erfarenhet av kompetensutveckling inom naturvägledning och interpretation. Läs mer om kompetensutveckling med CNV och välkommen att höra av dig om hur vi kan möta just dina behov!

Kommande CNV-aktiviteter 2023

Onsdag 19 maj: Gökotta med CNV – Så får biologisk mångfald liv

För många är biologisk mångfald ogripbart. Vid detta morgonwebbinarium lyfter vi exempel på hur biologisk mångfald blir intressant och relevant för breda målgrupper. Anmälan till gökotta med CNV 19 april.

 

Onsdag 26 - torsdag 27 april, studiebesök till Jämtland!

CNV bjuder in limniska och marina nätverket till studiebesök till Ås och Vålådalen! Tillsammans med Sportfiskarna dyker vi ner i Skolbäckens lekfulla och lärande metodik för barn om fisk och vatten. Med naturum Vålådalen ger vi oss ut i landskapet som under årtusenden formats av vatten och diskuterar hur vi bäst kan kommunicera vattnets betydelse. Studiebesök med limniska nätverket i Jämtland

 

 

Kalendarium

Publicerad: 24 augusti 2022 - Sidansvarig: cnv@slu.se
Loading…