Hoppa till huvudinnehåll

Aktiviteter och kompetensutveckling

Här hittar du information om hur vi på CNV kan bidra till din kompetensutveckling och aktuella aktiviteter hos oss: SLU-kurser, öppna seminarier, "gökottor" och föreläsningar. Har finns också dokumentation från tidigare seminarier. Längst ned hittar du utbildningar och ett kalendarium med aktiviteter som arrangeras av andra organisationer.

Tre bilder på gök, kvällsaktivitet och guidning.

CNV:s utbud och kompetensutveckling

Vi arrangerar kurser, webbinarier och föreläsningar i våra öppna program eller på beställning. Vi har lång erfarenhet av kompetensutveckling inom naturvägledning och interpretation. Läs mer om kompetensutveckling med CNV och välkommen att höra av dig om hur vi kan möta just dina behov!

Kommande CNV-aktiviteter 2022

Utbildarträff

29-30 november, Uppsala

CNV välkomnar utbildare inom naturvägledning och angränsande ämnen till en träff i november. Syftet med träffen är att skapa ett tillfälle för utbildare och andra aktörer inom naturvägledning och naturguidning att träffas för att dela vad som händer inom fältet i Sverige, att diskutera viktiga frågor, planera samverkan och utbyta erfarenheter. Läs mer och anmäl dig här

Webbinarium: Att lyfta vandringsleder med naturvägledning

6 december, online

Hur lyfter vi fram de intressanta värdena längs vandringsleder så att det blir ett mervärde för vandrarna? Vilka verktyg finns att tillgå, för planering av naturvägledning, samarbete och finansiering? På detta webbinarium lyfts goda exempel fram och vi delar erfarenheter. Läs mer och anmäl dig här.

 

Publicerad: 24 augusti 2022 - Sidansvarig: cnv@slu.se
Loading…