4
dec
Tankesmedjan Movium bjuder in till Rådgivardag i Malmö

Den klimatsmarta gatan

seminarier, workshops |

Passa på att träffa några av Tankesmedjan Moviums rådgivningsexperter under en rådgivardag i Malmö. Faktaspäckade seminarier, studiebesök och rundabordssamtal med rådgivarna. Ta med dina egna frågor, funderingar och bilder och diskutera utmaningar direkt med rådgivarna på plats.

Under ledning av Magnus Svensson på Malmö stad tittar vi närmare på hur Malmö har skapat en arboretumallé med dagvatteninfiltration på Neptunigatan som öppnades för trafik sommaren 2019. Studietur till fots!
Dagen avslutas med rundabordssamtal med Örjan Stål, Patrick Bellan och Anders Folkesson. Panel- och gruppdiskussioner kring den klimatsmarta gatans dagvattenlösningar, stadsträd och växtbäddar.

Fakta
Tid: 2019-12-04 -
Ort: Tankesmedjan Movium bjuder in till Rådgivardag i Malmö
Sista anmälningsdag: 22 november 2019
Pris: 1 500 kr exkl. moms för kontaktpersoner och användare inom Movium Partnerskap, prenumeranter i Movium Rådgivning samt medarbetare i Malmö stad. Övriga deltagare betalar 2 000 kr exkl. moms. Lunch och fika ingår.
Mer information:

Anmälan senast den 22 november via http://www.movium.slu.se/

Anmälan är bindande. Vid avanmälan senast 7 dagar före seminariets start debiteras halva avgiften, därefter hela. OBS! Deltagarantalet är begränsat till 30 personer. Rådgivardagen genomförs vid 20 anmälda.Kontaktinformation
Sidansvarig: lena.johnson@slu.se