9 nov

Zoom

Nudging och medborgardeltagande

Välkommen till ett lunchwebbinarium om nudging och medborgardeltagande för hållbar stadsutveckling.

Tid: Tisdag 9 nov kl 12:00-12:30.

Nudging och medborgardeltagande är två populära strategier för att göra människors livsstilar mer hållbara. Vi har, inom ett forskningsprojekt, analyserat de två strategierna och förespråkar en kombination av de båda. Under det här webinariet berättar vi om forskningsresultaten och presenterar ett reflektionsstöd för politiker, tjänstepersoner och konsulter inom hållbar stadsplanering. Läs mer om reflektionsstödet.

Vi som kommer prata på webinariet är Martin Westin och Sofie Joosse från SLU samt Joakim Lindmarker från Urban Minds. Alla intresserade är varmt välkomna att delta!

Om forskningsprojektet

Projektet “Att skapa hållbara urbana livsstilar genom nudging och medborgardeltagande” är en del av det svenska strategiska innovationsprogrammet Viable Cities. Viable Cities finansieras gemensamt av Vinnova, Energimyndigheten och Formas. NAP-projektet är finansierat av Viable Cities och SLU. Partners i projektet är SLU, Uppsala Kommun, Malmö Stad, Fastighetsägare BID Sofielund, Rosendal Fastigheter, LINK Arkitektur AB, Lindroos Arkitektur, Urban Minds, Tengbom Arkitekter, and WSP Sverige.

Viable cities logotyp

Anmälan

De uppgifter du registrerar här kommer att behandlas av SLU för att administrera din anmälan eller ditt besök. Läs mer om behandling av personuppgifter på www.slu.se/personuppgifter.

Fakta

Tid: 2021-11-09 12:00 - 12:30
Ort: Zoom
Arrangör: Avdelningen för miljökommunikation, Institutionen för stad och land
Mer information:

Efter anmälan kommer du att få ett mail med Zoom-länk och lösenord. Vi öppnar det digitala rummet kl 11:50. Välkommen att logga in från 11:50 för att testa ljud och bild och säga hej.