SLU-nyhet

Boksläpp: Site Matters

Publicerad: 16 december 2020
Site Matters bokomslag

Strategies for uncertainty through planning and design

Den här nya och väl illustrerade antologin sträcker sig över designdiscipliner, samlar essäer från arkitekter, landskapsarkitekter, stadsdesigners, planerare, historiker och konstnärer för att utforska sätt att fysiskt och konceptuellt engagera platsen.

Boken är redigerad av Andrea Kahn och Carol J Burns och släpps från Routledge den 21 december.

 

Läs mer: Site_Matters_Abstracts_Bios.pdf


Kontaktinformation

SLU Landskap
SLU Landskap är en tvärinstitutionell plattform för samverkan och gemensam profilering av landskapsämnet inom SLU och en av de största miljöerna inom forskning och undervisning inom landskapsarkitektur i Europa.

https://www.slu.se/landskap/

Sidansvarig: catherine.kihlstrom@slu.se