SLU-nyhet

SLU värd för skoglig jättekongress

Publicerad: 30 maj 2024
Närbild på gröna löv. Foto.

Den 23-29 juni står SLU värd för IUFRO World Congress i Stockholm. Det är det största event som SLU någonsin arrangerat med runt 4 500 deltagare från fler än 110 länder. Kongressen är den största skogsvetenskapliga kongressen i världen under år 2024 och den största i Sverige på 100 år.

Flera av SLU:s verksamheter kommer att vara på plats under kongressen på Älvsjömässan, liksom över 600 svenska forskare och intressenter. Medarbetare från SLU deltar som föreläsare på vetenskapliga sessioner, som anordnare av sidoevenemang, som föreläsare på kongressens innovationsscen eller Green Job Arena, eller som vanliga deltagare. Flera SLU-verksamheter deltar också i programmet i SLU:s monter, som finns på plats på kongressens utställning.

Vill du ta del av den senaste forskningen och nya innovationer samt bekanta dig med våra verksamheter bör du anmäla dig redan i dag.

I kongressens programkalender hittar du de över 4 500 programpunkterna fördelade på mer än 200 sessioner. Du hittar också information om vilka sidoevenemang som anordnas, samt vad som sker på Innovation Stage och Green Job Arena.

IUFRO Stockholm 2024 (iufro2024.com)

Välkomna till Stockholm och besök gärna vår monter!